Fatih Altaylıya “Senin suyun ısındı” cümlesini sarfettikten sonra Altaylı 6 ay hapis yattı.
“Senin suyun doğarken ısınmış!” dediği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan halen hapiste…
“Senin de suyun ısındı, sıra sana da gelecek! ” dediği Kuytul Vakfı başkanı Alpaslan Kuytul, mahiyetiyle beraber içeri atıldı.
Mamafih Kuytul’un da Saral’ın istifasından sonra, “Bana suyun ısındı derken meğerse kendi suyu ısınmış!” diye açıklama yaptı.
…
Bir su ısıtıcı performans geldi, geçti mubarek hükümetten…
—
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ‘Ketıl’ı gibi çalışan Baş danışman Oktay Saral “Aliyev abisine kurban olsun” kabilinden görevden alındı.
Sonrasında “istifa ettim!” dediyse de pek kimse inanmadı. Çünkü herkes öyle alışmıştı bir kere.
…
Ne olmuştu?
Saral, galiba Reyiz’in, hala el sallarken, baş parmağını bükerek Rabia selamı veriyor olmasına güvenmiş olacak ki Azerbaycan’da okullardaki türban yasağına karşı çıkan X mesajı attı.
Azerbaycan’da zaten bir süredir var olan “Türkiye iç işlerimize karışıyor!” paranoyasını tetikledi.
Azeri yönetimi şiddetli tepki verdi ve Saral bu tepkinin gazını almak için feda edildi. Aksi halde azeri gazı tehlikeye girecekti.
…
Cevapla
Want to join the discussion?Feel free to contribute!