Artık kabak tadı vermedi mi?

 

 

Artık kabak tadı vermedi mi?

Seçim bittiğinde, seçimi kazandığına inanamayan, şaşkınlıktan adamakıllı bir kutlama bile organize edemeyen; gazetecisiyle, yöneticisiyle, milletvekiliyle tüm iktidar elemanlarının derdi seçimin ertesi gününden beri, Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuğunda oturmaya devam etmesi oldu…

Neden?
Çünkü müthiş verimli bir alan!
Hazır bütün muhalefet bu ateşin altına odun atarken; hazır kimse çocuğuna defter kalem alamayan, bırak eti tavuğu,  evine bir kilo patates götüremez hale gelmiş vatandaştan, ev sahibi ile yakın döğüşe girmiş kiracıdan, artık neredeyse damperli kamyonlarla şehir merkezlerine dökülen sığınmacılardan bahsetmiyorken, iktidar enayi mi ki bu verimli alandan yararlanmasın?
Doğal olarak onlar da, bütün ağırlıkları ile vatandaşın üzerine çöktükleri halde, ellerinde bir yelpaze, bu ateşi yelleyip duruyorlar.

“Yelleyin arkadaşlar!.. Körükleyin!.. Hatta her fırsatta , ‘bakın nasıl kavga ediyorlar. İktidarı bunlara mı verecektiniz, onlar kavga ediyor, biz çalışıyoruz deyin!..”
Eğer Sarayın danışmanlarından, bütün il ve ilçe başkanlarına, milletvekillerine, bu bir talimat olarak gelmediyse ben de bir şey bilmiyorum!
Aklın yolu bir!
Şu ekonomik yangında, iktidar için bundan daha serinletici bir iklimi hangi güç yaratabilir ki?

Siz bu altın fırsatı kendiniz yaratıp onların eline verin sonra da “Başka işleri güçleri yok bizi çekiştiriyorlar!” diye şikayet edin!

Yok yaa!

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir